הרמת סינוס

דיון מתוך פורום  טיפולי שיניים אסתטיים

10/06/2016 | 12:18 | מאת: מירב

אני צריכה לעבור שתל בקרוב נדע אם אצטרך הרמת סינוס או לא . רציתי לשאול מה ההבדל בין הרמה פתוחה לסגורה בפעולה ובמסובכות ההחלמה והאם עושים את זה במעמד ההשתלה?

הרמת סינוס פתוחה מצריכה פתיחה נוספת ולכן ההחלמה קצת איטית יותר והסיכוי לנפיחות ושתף דם גדול יותר. הרמת סינוס סגורה נעשית דרך פתח ההשתלה ולכן שמרנית יותר, אבל מצריכה כמות מינימאלית של עתם התחלתית. וישנן עוד אפשרויות ביניים. לאחר בדיקת צילום הסיטי, ישתמונה ברורה יותר וניתן להגיע לתשובה ודאית ומדוייקת יותר, בהצלחה

מנהל פורום טיפולי שיניים אסתטיים