הרדמה לפני טיפול שורש

דיון מתוך פורום  טיפולי שיניים אסתטיים

10/06/2016 | 00:29 | מאת: צחי

לפני טיפול שורש בשן טוחנת קיבלתי 2 זריקות הרדמה. אחת בתחילה, עם המזרק מתכת המוכר כל כך, ולאחר מספר דקות זריקה נוספת עם אקדח מזרק שחור כזה, ושם היה נראה שהרופא ממש מזריק בכוח. מה ההבדל בין הזריקות? למה הזריקה השניה עם אקדח? לאן מזריקים את החומר? והכאב שנשאר לי באזור החניכיים והלסת, זה כתוצאה מהזריקה השניה? תוך כמה זמן אמור לעבור הכאב והרגישות למגע באזור שם? תודה

הזריקה הראשונה היא זריקה אזורית רגילה, בה החומר מחלחל דרך העצם ומגיע לשורש ולעצב. לעיתים משתמשים בסוג אחר של הרדמה של מעט מאד חומר המוחדר בלחץ (ולכן דמוי אקדח) למרווח שבין השן לעצם. הרופא בוחר באיזה אלחוש להשתמש לפי הצורך

מנהל פורום טיפולי שיניים אסתטיים