חור בשן?

דיון מתוך פורום  טיפולי שיניים אסתטיים

28/05/2016 | 16:59 | מאת: שני

רציתי לשאול האם זה סימן שיש חור יש. לי שן שכואבת לא כל הזמן בגלים , הרבה אחרי אוכל ושתיה ואחרי ניקוי מדובר בשן עליונה אבל המוזר זה שתמיד נתפס לי אוכל בניקוי ברווחים למעלה קרוב לחניכים והיום שניקיתי היה גם למטה מתחת לשן האם זה אומר שזה חור ונתקע שם במידה שזה במקום הנל? ואולי אף אצטרך טיפול שורש?

מחייב בדיקה וצילום כדי לדעת אם מדובר בדחיסת מזון או "חור"

29/05/2016 | 17:34 | מאת: שני

ואם הכאב הצון במשך היום וכואב ומנסה לא להשתמש בכדורים הייתי לא מזמן בבעיה אחרת שנמאס לי לקחת. והמוזר זה שרק לפני חודש וחצי גמרתי לקחת אנטביוטיקה איך זה ייתכן יכול להיות שהזיהום חזק ופרץ בבץ אחת בכזו חוזקה? ואם הכאב במשך שעות רבות ללא גירוי מחשיד יותר את העובדה שזה חור בשן במיוחד שזה ללא גירוי מוקד שעושה כאב מחשיד לטיפול שורש כי לא נראה לי דחיסת מזון ממש מנקה טוב את כל האיזורים ואפילו תמיד אומרים שאין לי הרבה אבנית בזכות הנקיון אבל האם הסבירות למה שאומרת גבוהה? ברור שאלך גם לבדיקה אבל בינתיים איך זה נשמע?

מנהל פורום טיפולי שיניים אסתטיים