שן חותכת

דיון מתוך פורום  טיפולי שיניים אסתטיים

24/05/2016 | 17:42 | מאת: ענת

יש לי כאב בשן חותכת קדמית עליונה ומקווה שזה ייגמר בסוף בסתימה למרות שלא בטוחה בכלל ואם זה לא ייגמר ואצטרך כן טיפול שורש האם הטיפול שורש אמור להיות לא ארוך ומסובך בגללל שזו שן חותכת ואין הרבה שורשים והאם בגלל שזו שן קדמית האם הסתימה הזמנית/ מבנה / כתר זמני יבלטו מאוד לעומת ויראו לעומת שן טבעית והאם אם אחכה עוד חודש שיבדקו עד התור שיש לי אצל הרופאה במילא זה יהיה נורא כי כרגע הכאבים עדיין נסבלים לא נעים /מעצבן /לפעמים כאב קל האם זה יכול להתפתח במהירות במיוחד שלא אוכלת כמעט כלום מתוקים ?

אם העששת הגיעה לשורש זה ימשיך להתקדם ללא קשר לאכית ממתקים. אם כל כך רגיש, רצוי לפנות לתור מוקדם יותר, לפחות לעזרה ראשונה

מנהל פורום טיפולי שיניים אסתטיים