דבק לכתרים

דיון מתוך פורום  טיפולי שיניים אסתטיים

20/05/2016 | 10:47 | מאת: ליאת

רציתי לשאול מה ההבדל בין כתר זמני לקבוע בשן מדוע משתמשים בדבק זמני ומחכים והאם גם בשתל שיש לי דבק זמני יחליפו לקבוע והאם זה שמחליפים לדבק קבוע עושים עוד פעולה בכתר הקבוע?

הדבקה זמנית בשיניים ,היא לתקופת ביניים על מנת לראות שהשיקום נוח. בהמשך מחליפים לדבק קבוע ללא כל שינוי בכתרים. יש להחליף לדבק קבוע, כי דבק זמני נשטף עם הזמן ועלולה להתפתח עששת. בשתלים אין עששת, לכן מערכת ההדבקה אחרת, והיא כזו שניתן להסירה עם הזמן

מנהל פורום טיפולי שיניים אסתטיים