מבנה וכתר

דיון מתוך פורום  טיפולי שיניים אסתטיים

19/02/2013 | 15:22 | מאת: guy

תוך כמה ימים חייבים לעשות את הכתר והמבנה אחרי שעושים טיפול שורש? האם נכון שלא מומלץ לחכות יותר מכמה ימים? האם לוקח כמה ימים לייצר את הכתר + המבנה או שמייצרים את זה על המקום?

19/02/2013 | 17:14 | מאת: ד"ר אבי גוסיס

שלום guy לאחר טיפול שורש,על מנת למנוע דלף של הטיפול מומלץ תוך כמה ימים לבצע סגירה סופית ע"י סתימה או מבנה. לגבי הכתר זה מאוד תלוי עד כמה השן היתה הרוסה(כלומר כמה מחומר השן נשאר).בעקרון מומלץ לבצע בהקדם כתר זמני על מנת למנוע סדק בקירות השן.

מנהל פורום טיפולי שיניים אסתטיים