ציפוי חרסינה

דיון מתוך פורום  טיפולי שיניים אסתטיים

22/02/2016 | 19:32 | מאת: גל

היי אני שונאת את השינים הקדמיות שלי היה לי גשר בגלל רווחים וכרגע הם קצת זזו אז יש רווחים קטנטנים בנוסף עשו לי השלמות כי השיניים לא היו מרובעות.. וההשלמות הופכות ונהיות מכוערות מיום ליום.. יש כמה סימנים על השיניים שרואים בדיעבד שלא החליקו את ההשלמה בצורה מושלמת על השן.. בהתחלה לא ראו את הסימנים האלה אבל עכשיו הם הפכו לשחורים אז ככה שזה מציק.. והחוט הברזל שהיה לי מאחורי 4 השיניים (אחרי הגשר שמו לי) נשבר ולא מצליחים להחזיר אותו בלי שיצא שוב.. (כרגע יש לי חוט ברזל חלקי) בקיצור אני לא אוהבת את 4 הקדמיות אפשר לשמוע על יתרונות וחסרונות ציפוי החרסינה? (זה מה שכל המפורסמים עושים נכון?) ויש לי בנוסף כמה שאלות -האם למרות שיש לי רווחים קטנים אחרי שילבישו לי את הציפוי לא יראו את הרווחים האלה? או שאצטרך לטפל ברווחים ואז לעשות ציפוי? -האם בשביל הציפוי אני יצטרך להוריד לגמרי את חוט הברזל שנמצא לי מאחורי השינים? אם כן זה בסדר שהשינים יזוזו בעתיד עוד יותר כשמולבשות עליהן ציפוי חרסינה - האם צריך לחדש את זה כל כמה שנים? (כמו שההשלמה הנוכחית שלי הופכת לצהוב שחור?) או שזו השקעה לכל החיים.. -האם צריך לנקות אותם באופן שונה (כמו סילונית) או שצחצוח יספיק? - החניכיים שלי מקדימה טיפה נפוחות (כבר 9 שנים ככה מאז הגשר.. לא יודעת אם יחזרו לקדמותן) האם זה יכול להפריע להלבשה של הציפוי חרסינה? סליחה על החפריה ותודה

ניתן באמצעות ציפויי חרסינה לקבל כל צורה שרוצים, ז"א שאם רוצים ניתן לסגור את המרווחים לגמרי. ודאי שצריך להחזיר את הקיבוע , אם השיניים ניידות, אפילו מעט. הכתמים שיש לך על ההשלמות, זה החסרון של השלמות קולצר, אורך חייהם קצר יותר, ניתן ללטש ולשפר קצת. ציפוייי החרסינה אינם עוברים שינוי צבע, אבל אין דבר שמחזיק לכל החיים. הבעייה שתיווצר עם השנים תלוייה בתחזוקת השיניים, כמו עששת, מחלת חניכיים וכו.. כמו כל שן אחרת בפיך

מנהל פורום טיפולי שיניים אסתטיים