טיפול שיננית על ציפוי חרסינה

דיון מתוך פורום  טיפולי שיניים אסתטיים

05/01/2016 | 17:04 | מאת: מיכל

שלום, לפני כמעט שנתיים עברתי הליך של ונירס (ציפוי חרסינה) על השיניים הקדמיות. אני זוכרת שבמהלך הטיפול אמרו שעלי להזהר (למשל עם אוכל) מאז הייתי אצל שיננית - ביקשתי שלא יבצעו את ההליך על השיניים שעברו את הטיפול אלא רק על התחתונות.... כי פחדתי שהציפוי יעוף בגלל החוזק של הציוד (כשמפעילים לחץ) עברתי את ההליך של החרסינה בארהב אבל אני גרה בארץ כך שאין לי יכולת להגיע למרפאה שעברתי בה את ההליך. בנוסף קרה במהלך הזמן ששני ציפויים יצאו החוצה והודבקו בחזרה ונוסף על כך השיניים שלי מאוד מאוד רגישות, מעולם לא היה עליהם שכבת אמייל ולכן עברתי את ההליך של הציפוי כי הצבע שלהן משתנה מהר מאוד. האם יש רופא בארץ שמתמחה בשינניות על חרסינה? משום שאני חושבת שרופא רגיל לא מתמצא עקב לחץ ופחד גדול מהאופציה שהציפוי יעוף (גם מהכאב, גם מאיך שזה נראה בלי הציפוי.. וגם כי התאימו לי גוון מאוד מסוים ולא לבן לחלוטין בגלל השיניים התחתונות, אז אני מפחדת מאוד ולא הולכת לשיננית למרות שעם הזמן החלו להופיע כתמים על הציפוי - זה עדיין נראה יותר טוב מאיך שזה היה לפני הציפוי אבל גם נראה שאני לא הולכת לשיננית) תודה

חשוב מאד לבצע טיפול שיננית, ניקןי אבנית גם על השיניים עם הציפויים. יש להתייחס לשיניים אלו כשיניים רגילות. אחרת הדלקת ונסיגת החניכיים בשיניים אלו תהיה מואצת יותר, והרגישות בהן תגבר יחסית לאחרות. בכל מרפאה העוסקת באסתטיקה וציפויים ישנה שיננית שתדע לטפל בציפויים, בהצלחה

מנהל פורום טיפולי שיניים אסתטיים