תיקונים

דיון מתוך פורום  טיפולי שיניים אסתטיים

12/12/2015 | 23:01 | מאת: גאיה

אני חושבת לעשות תיקונים בשיניים משחיקות וגם שןמנפילה שרואים את ההבדל בגודל וגם רווחים . 1.נרא לך שבכל הדברים יבפיק תיקון בעזרת חומר מורכב או יכול להיות שמהשבירה שלפני מספיק שנים יצטרכו ממש ציפוי/השלמה? 2.מאיזה חומר וסוג יש סדים ולאחרונה אציין שהשחיקה יותר חזקה העירה כמה פעמים מהשינה ופעם אחץ קמתי כאבים חזקים בלסת שנמשכו מספר ימים שבהתחלחה ממש כאב חזק ובאיזה לסת?

יש סד רך וסד קשיח. הקשיח עמיד יותר כמובן. אם יש בעייה של כאבי מפרק, אזי עדיף להשתמש בסד הרך תיקוני שברים ניתן לעשות באופן חלש יותר עם חומר מרוכב ובאופן עמיד יותר עם חרסינה

מנהל פורום טיפולי שיניים אסתטיים