כתרים

דיון מתוך פורום  טיפולי שיניים אסתטיים

27/11/2015 | 01:27 | מאת: נעמה

רציתי לשאול מה קורה שיש לי כרגע עיכוב בכתר הקבוע עשו מדידה אחת ובעקבות השביתה שיש כרגע במכבידנט לא יודעת מתי ייגמר ומתי ייגמר גם ככה יש דחייה של כבר חודש מהמדידה הראשונה ונראה לי שגם אם ייגמר עד שימצאו תור זה יהיה לםחות עוד חודש חודשיים מה קורה יכול יהיה לקרות משהוא שישפיע על ההמשך כי התחילו ועשו מדידות וטיפול בפה בזמן המדידה האם יכול להשתבש משהוא הייתי שואלת אבל אין כרגע כל כך את מי ודבר שני יש עוד כתר קבוע שיש לי שכנראה מהשחיקה עשיתי נזק שבר או נזק אחר כי לא ממש ברור לי מה רק ברור שנראה לגמרי אחר משהיה האם ההתמהמות וזה שאני שוחקת יכול עוד להרחיב את הנזק וגם ברור שאעשה סד האם כדאי אם אם אפשרי ולא מסובך וככה לפי דעתי אצלי כדאי לתקן שברים ורווחים שייראה טוב ואולי אף בריא יותר לפני התקנת הסד?

אם הכתר הזמני במקומן ולא נפל או נשבר, לא אמורה להיות בעייה עם ההמתנה.

מנהל פורום טיפולי שיניים אסתטיים