הלבנה לאחר טיפול שורש

דיון מתוך פורום  טיפולי שיניים אסתטיים

06/11/2015 | 21:10 | מאת: עידית

היי , אשמח להתייעץ לאחר קבלת הצעת מחיר במרפאה שלי. עברתי לפני מספר שנים טיפול שורש בשן חותכת ממש בקדמת הפה ( רואים אותה והיא בולטת)- כעת היא השחירה ואני רוצה לטפל בה. במרפאה הציעה לו 2 אפשרויות - כתר מה שאני מאוד רוצה להמנע ממנו והלבנה שבה מחדירים חומר לשן ובמשך מספר שבועות הצבע אמור להבהיר את השן וכשמרוצים מהצבע חוזרים למרפאה וסוגרים אותה והצבע נשאר. ממה שהוסבר לי הסיכוי הצלחה הם 50% שזה לא מאוד מזהיר וכמו כן עלות הטיפול 1,000 שקלים שזה מאוד יקר. יש פה מישהו/י שיכול לתת המלצה/הערה/הארה בנושא? שמכיר/יודע/חווה ? אני ממש חוששת ובכל מקרה חייבת לקבל החלטה כי זה נראה נורא מבחינה אסתטית . תודה מראש

התאור שקיבלת במרפאה נכון ומדוייק. הלבנה , וודאי לאחר מס שנים עם אחוזי הצלחה חלקיים, הצבע יכול לחזור שוב בהמשך. ולא ניתן לדעת או לשלוט בדיוק לאיזה גוון השן תגיע. יכול להישאר גוון קצת אפרפר. מצד שני זה טיפול מאד שמרני מבלי לגעת בחומר שן בריא. ומשאיר את האפשרות של ביצוע כתר לעתיד הרחוק יותר כתר מאידך, יתן פתרון אסתטי טוב יותר ויותר צפוי ומדוייק, אבל מצריך השחזת השן, דהיינו להשחיז את מעט חומר השן הבריא שנותר. המחירים שציינת די מדוייקים

מנהל פורום טיפולי שיניים אסתטיים