נזק ושחיקה

דיון מתוך פורום  טיפולי שיניים אסתטיים

05/11/2015 | 23:30 | מאת: גאיה

שלום הנני שוחקת שיניים . והלילה שחקת קצת הרבה פעמים ואפילו חזק שהעיר אותי מהשינה בסוף הצלחתי לחזור לתפקד רגיל אבל פתאום מאחהצ ערב אחד השיניים (כתר שנעשה בשנה האחרונה) ממש רגיש המקום הסתכלתי ולא רואה שבר אבל כן רואה קצת יותר מחוספס יכול להיות שעשיתי נזק לכתר או שככה זה אמור להיות אני פוחדת שהולך ומחמיר השחיקה והשאלות האם זה נשמע שעשיתי נזק והפתרון היחיד או סד? ולא יכולה כרגע כי יש לי עוד טיפול ועד שחא יגמרו לא שווה והאם לעוד שיניים שגם מהשחיקה וגם עוד שן אחת מנפילה כדאי לתקן זה יעזור להפחתת הרגישות והאם הסד באמת עוזר והאם אחרי שמתרגלים השחיקה תהיה פחות ובאיזה לסת שמים בדרך כלל והאם החומר של הסד קל להתרגל?

כפי שכבר ציינתי בפניותיך מהעבר, סד מסייע לשחיקה ולפי התאור שלך חיוני עבורך. וכן , מתרגלים

05/11/2015 | 23:38 | מאת: גאיה

ולגבי השאלה השניה עשיתי נזק או רק בכאב ובכלל זה כואב לי המקום בגלל השחיקה האם אמור להיות קטע מחוספס בכתר והכאב על מה מצביע ? ואין כבר מנוס אחר חוץ מסד פוחדת שלא אצליח לישון איתו.

מנהל פורום טיפולי שיניים אסתטיים