כאב

דיון מתוך פורום  טיפולי שיניים אסתטיים

11/10/2015 | 16:53 | מאת: אירית

הנני שוחקת שיניים ויש לי שיניים רגישות ומשתמשת במשחת שיניים מיוחדת לעניין זה. פתאום בימים האחרונים יש לי יותר כאבים ו/או רגישויות והשברים שיש לי מציקים יותר גם בכאב וגם דוקר שפתאום נוגע במשהוא או בשן אחרת מה כדאי לעשות להרגעה והאם אם יתקנו את השברים הקיימים זה יקל על הכאב ובאיזה שיטות. משתמשים להשלמת שברים והם קטנים . ומה ניתן ואו כדאי לעשות?

ראשית רצוי למנוע את המשך השחיקה. על ידי סד לילה למשל. תיקון שברים קטנים כשהשחיקה ממשיכה , לא יעזור כי השחיקה תשבור את התיקונים מהר מאד. שחיקת שיניים מפעילה כוחות חזקים מאד

מנהל פורום טיפולי שיניים אסתטיים