טיפול שורש המשך ודחוף

דיון מתוך פורום  טיפולי שיניים אסתטיים

09/10/2015 | 09:27 | מאת: דורית

הייתי ולא ראו כלום אבל לא סומכת לגמרי כי הסתכלה גם בצילומים הקודמים ולא ראתה כלום למרות שהרופאה שלי כן ראתה אחכה לה אין ברירה ובתור עוד שבוע וטיפה שתסתכל בתקווה שהכאבים לא ישגעו אותי. אמרה רגישות אני יודעת שיש לי וישלימשחה מיוחדת ורגישות זה נפסק אחרי כמה שניות לא נמשך. ולא כאב בלעיסה וחם וקר מה לדעתך אני צודקת שזה לא הגיוני. ויכול להיות מצב שרופא לא יראה בצילום במיוחד שלפני חצי שנה 2 רופאים ראו גם הרגילה וגם מומחית לשורש שטיפלה בבעייה אחרת וראתה בצילום את החור?

היות ולא ראיתי צילומים בשום שלב שהוא קשה לי מאד להביע דעה. אין ספק שלרופא שמכיר אותך יש תמונה כוללת יותר של הבעיות בפה שלך

מנהל פורום טיפולי שיניים אסתטיים