החלפת כתר ישן והצורך בהארכת כורת

דיון מתוך פורום  טיפולי שיניים אסתטיים

19/11/2019 | 08:50 | מאת: עדי

שלום, בבדיקה שגרתית אצל רופא שיניים ללא תלונות מצידי נראה בצילום חור בדופן שן הסמוכה לכתר ישן טוחנת בלסת עליונה. לטענת הרופא יש להחליף את הכתר בגלל העששת הסמוכה ולבצע הארכת כותרת. שתי שאלות: 1. מדוע נדרשת הארכת כותרת? האם ניתן לדעת זאת מראש? 2. האם חוות דעת נוספת יכולה להיות שונה במקרה כזה? בברכה, עדי

במקרה והעששת פגעה גם בשן עם הכתר , הרי שיש צורך בהחלפת הכתר. אם העששת עמוקה מתחת לחניכיים וקרובה לקו העצם, אלו המקריםהמצריכים הארכת כותרת

מנהל פורום טיפולי שיניים אסתטיים