תותבות זמניות עד לקבועות

דיון מתוך פורום  טיפולי שיניים אסתטיים

15/11/2019 | 19:13 | מאת: גיא

ביצעתי עקירה של השיניים לפני כחודש ובאותו מעמד הושתלו לי ארבעה שתלים למעלה ולמטה, כעבור חודש הוזמנתי לשים תותבות שמידות נלקחו בשלב מוקדם יותר, הבעיה שלי שאני מסוגל בשום אופן לשים את התותבות בגלל רפלקס חריף, שאלתי היא האם לא אשים אותם עד לשיניים הקבועות משהו מהתהליך של ההשתלה או משהו אחר ינזק כתוצאה מכך שאהיה בלי תותבות? תודה רבה לעונה

ככלל, לא אמורה להיות בעייה אם תלך ללא התותבות. רצוי ליידע את הרופא המטפל

מנהל פורום טיפולי שיניים אסתטיים