השתלת שיניים לסת עליונה ותחתונה

דיון מתוך פורום  טיפולי שיניים אסתטיים

16/08/2019 | 22:42 | מאת: שלמה

הייתי אצל מספר רופאים.כולל מנהלי מחלקות בבתי חולים.כל אחד אומר משהו אחר .יש לי צילום ct.אחד אומר שעדיף הרמת סינוס עם 12 שתלים של זימר.רופא שני אומר שצריך לעשות הרמת סינוס ומספיק 8 שתלים.ורופא שלישי אומר מספיק 6 שתלים ושני שתלים יהיו בהטייה ואן צורך בהרמת סינוס.אני מבולבל.רופא מספר 4 אומר לי ששיטה עם 6 שתלים זו שיטת הקומבינה.אני מבולבל

אכן כל הפתרונות שהוצעו מתאימים לשיקום לסת שלמה. לא ראיתי צילום כך שאיני יכולה לפרט מעבר לכך. אך ברור דבר אחד. אין שום דרך לוותר על רופא אישי באמון עליך. תבחר לפי הרופא ואז תאמין ותבין את התוכנית שהציע. אתה לא קונה טיפול בחנות. אתה בוחר רופא שיהיה הרופא שלך. תברר על הרופאים מיומנותם, התמחותם ותרגיש למי אתה מתחבר. אחכ יקל עליך לבחור תוכנית טיפול

מנהל פורום טיפולי שיניים אסתטיים