כתר חרסינה בסריקה דיגיטלית

דיון מתוך פורום  טיפולי שיניים אסתטיים

28/05/2019 | 22:27 | מאת: אור

שלום שן טוחנת תחתונה שעברה טיפול שורש, כעת לאחר תקופה של כתר זמני עוברים לכתר קבוע. כששאלתי את הרופא איזה כתרים יש, הוא אמר לי שהם (במרפאת שיניים של קופ"ח) עובדים עם כתר בסריקה דיגיטלית. במפגש הוא הכניס לי פלטות עם חומר כלשהו לפה (2 למטה, ולאחר מכן 1 למעלה). שאלתי אותו איזה כתר מדובר, הוא שוב אמר לי שמדובר על כתר בסריקה דיגיטלית. גם בתשלום שילמתי על כתר חרסינה בסריקה דיגיטלית. ושצריך לחזור עוד פעמיים שלוש. ממה שקראתי באינטרנט, יש כתר בסריקה דיגיטלית, והוא נעשה באמצעות צילומים רבים בתוך הפה, ותוך מפגש אחד זה מוכן. האם יכול להיות כתר חרסינה שעושים עם מדידה של הפלטות ועדיין קוראים לזה כתר בסריקה דיגיטלית, או שיש כאן איזו הטעיה/תרמית ו/או דרך לעשות כסף על משהו שלא קיבלתי בפועל? תודה רבה

אור שלום, הרבה מהכתרים היום מבוצעים בסריקה דיגיטלית. ישנה אפשרות לסרוק כבר טת השן בפה וישנה אפשרות לסרוק את המודל (שמתקבל מהמידטת שנילקחו בפיך) התוצאה זהה. הדרך שונה. הרבה טיפוליםצניתן לבצע באמצעים שונים. העיקר להגיע לתוצאה הרצוייה. בהצלחה

מנהל פורום טיפולי שיניים אסתטיים