החלפת כתר חרסינה לזירקוניה

דיון מתוך פורום  טיפולי שיניים אסתטיים

18/01/2019 | 12:36 | מאת: נועה

הולכים להחליף לי כתר חרסינה מאוחה למתכת לכתר זירקוניה. איך הולך הורדת הכתר וחלפה לכתר חדש מה עושים כדי להוריד כתר האם יכולים לראות דברים בהורדה שלא ראו במבט או בצילום ויצטרכו לעשות תוספת לטיפול חוץ מההחלפה? והאם צריכים גם להוריד מבנה כדי לעשות כתר חדש והאם בעקבות ההחלפה תהיה חבר כותרת לשן?

הכתר הישן נחתך ומכינים כתר זמני בשלב ראשון. לאחר הסרת הכתר ניתן לראות את מצב השן והמבנה ולעיתים ניתן לראות דברים שלא נראו בצילום, שכן המתכת של הכתר מסתירה

מנהל פורום טיפולי שיניים אסתטיים