טיפול שורש תוספת

דיון מתוך פורום  טיפולי שיניים אסתטיים

27/09/2015 | 16:50 | מאת: כרמית

האם זה גם שכבר בלעיסה כואב גם זה החמרה/התגברות העששת ויצטרכו שוב לעשות צילום לראות איך התגברה העשדת מלפני חצי שנה ורואים בוודאות ומספיק בצילום במרפאה וחייבים? התיאור וזה שהיה חור לפני חצי שנה לא מספיק יהיה : כאבים ספונטנים ,כאבים בלעחסה ורגישות לחום וקור.

חשוב מאד לטפל לפי צילום עדכני. שן בהיתה צריכה טיפול לפני חצי שנה ולא טופלה. העששת יכולה להתקדם בחצי שנה לרמה שתצריך כעת כבר עקירה ולא טיפול שורש. חייבים בדיקה וצילום עדכניים

מנהל פורום טיפולי שיניים אסתטיים