כאבים בחניכיים והחלפת כתר

דיון מתוך פורום  טיפולי שיניים אסתטיים

30/11/2018 | 20:40 | מאת: יערה

הולכים בקרוב להחליף לי כתר מאוחה למתכת שאסיים טיפולים אחרים שאמורה לסיים בקרוב. כתר זה כואב ולוחץ בחניכיים וגם קצת מדמם החלטנו לעשות כתר זירקוניה מלא כי יהיה בריא יותר ולוחץ פחות הכתר בין רק שנתיים וקצת. השאלה שלי האם אחרי שיורידו את הכתר יצטרכו חוץ מכתר זמני מחדש גם מבנה מחדש ? ודבר שני אחרי שיורידו וישחיזו למרות שיש כתר ועושים השחזות קטנות יותר כי זה כתר זירקוניה והיה שם כתר יש סיכוי אחרי כל ההשחזות הנ"ל שוב אצטרך גם ניתוח הארכת כותרת בגלל שירדה עוד כותרת ולא מספיקה?

זה מקרה ספציפי ולא ניתן לענות. אם יש עששת בסביבת המבנה או שהמבנה שבור יהיה צורך במבנה חדש . אם המבנה תקין לא יהיה צורך בהחלפת המבנה

מנהל פורום טיפולי שיניים אסתטיים