בקשר לצורך בניתוח הארכת כותרת

דיון מתוך פורום  טיפולי שיניים אסתטיים

10/11/2018 | 11:12 | מאת: ענת

מתי יודעים בוודאות שצריך הארכת כותרת ואמרו שננסה כתר זירקוניה אולי ימנע זה נכון שההשחזה אחרת והאםנזה משנה אם זה כתר זירקוניה שמוכן ישר מחלק אחד או זירקוניה ומצפים בחרסינה האם יש שוני גם בשני הסוגים הנל לכמות ההשחזה שצריך לכתרנוהחלטה אם צריך הארכת כותרת כי אצלי זה 2 חלקים ?

כשיש גובה מינימאלי, כתר זירקונייה מלא (מחלק אחד, מונוליטי, ולא זירקוניה מצופה בחרסינה) מצריך פחות השחזה ולכן מאפשר לעיתים לחסוך את הצורך בהארכת כותרת

מנהל פורום טיפולי שיניים אסתטיים