שאלה בקשר לכתר זמני שיש לי

דיון מתוך פורום  טיפולי שיניים אסתטיים

14/08/2018 | 18:11 | מאת: שירה

נוצר שיש לי כתר זמני חשבנו שנתחיל את המדידות אבל בהחלטה משותפת החלטנו לדחות בעוד חודשיים , הבעיה כרגע שיש לי את החוט הדנטלי המחובר לידית שמעתי שיש בזה סיכוי לניתוח הכתר הזמני במיוחד בכתרים שלמעלה כי פחות רואים איפה בדיוק מכניסים במיוחד שזו שן אחורית , רציתי לשאול האם יש משהו שאפשר לנקות איתו עוד לפחות לתקופה עד שיתחילו את המדידות במילא ולא חוט דנטלי רגיל כי איתו ניסיתי כבר כמה פעמים אפילו סוגים ועוביים שונים ולא מסתדרת אלא משהו אחר שגם המקום יהיה נקי וגם לא יקרה בטעות שאנתק את הכתר מהמקום .

ניתן לנקות עם חוט דנטלי רגיל בשיטה בה מכניסים את החוט כרגיל, אך מושכים אותו הצידה ולא חזרה כפי שהכנסת אותו. אם לא מסתדר, או ךא ברור , פני לשיננית היא תדריך אותך

17/08/2018 | 15:58 | מאת: שירה

ניסיתי ועושה לי ממש לא טוב האם אולי יש בחוט המחובר לידית שיש בחברות שונות אולי סוגי חוטים שעדיפים ופחות סיכוי שינתקו את הכתר או שאפשר להשתמש בעוד איזה תכשיר שיעשה יותר נקי חוץ ממה שמשתמשת משחה ומי פה.

מנהל פורום טיפולי שיניים אסתטיים