טיפול והשחזה כתר זמני שן עליונה ניב.

דיון מתוך פורום  טיפולי שיניים אסתטיים

04/07/2018 | 09:01 | מאת: שושי

עשיתי שלשום טיפול כתר זמני.היה המון דימום בהשחזה.מאחר והדימום לא פסק.הרופא והאסיסטנטית אמרו לי לא נורא מקסימום תבלעי את הדם ותפסיקי לירוק ..בלעתי קצת ..היה המון דימום .. והרופא הדביק לי את הכתר למרות שהדימום לא פסק... השאיר חתיכת דבק שמציקה לי בלשון..אתמול בבוקר בצחצוח השיניים ירד המון דם..עלי לציין שכבר יומיים סובלת מכאבי ראש חזקים במיוחד בבוקר. מה עושים? והאם כך מטפלים בשיניים ? לא צריך להמתין שהדם יפסק? תודה על תשובתך

יכול להשאר דימום קל אחרי השחזה והדימום פוסק די במהירות. עצם הדבקת הכתר הזמני במקומו יוצרת לחץ שמסייע לעצירת הדימום. אם נמשך דימום במשך יומיים יש לחזור לרופא המטפל

מנהל פורום טיפולי שיניים אסתטיים