טיפול שיננית בין טיפולים

דיון מתוך פורום  טיפולי שיניים אסתטיים

22/12/2017 | 22:51 | מאת: נטע

אני עם כתר זמני בשן אחת שגם ככה גם לא הכי נוח ואמור להסתדר ובשן אחרת רק מבנה ובין התורים עכשיו יש לי תור לשיננית הפחד שלי שתוכל להזיק או שבגלל ההתעסקות ייצא הכתר הזמני כי גם ככה בעייתי ונפל כמה פעמים עם השיקום זה יסודר אבל יש ביכוי שהטיפול יגרום דוב להוצאת הכתר הזמני ובשן השניה שבמבנה גם יכול חקרות משהוא מהטיפול ואם זה במקרה יקרה תוציא את הכתר האם היא יכולה להחזיר או רק רופא?

אם הכתר הזמני יפול בניקוי השיננית או הרופא ידביקו חזרה. אם כתר נופל בניקוי אז הוא לא יושב מספיק טוב

מנהל פורום טיפולי שיניים אסתטיים