בעייה שיש לי בקשר לכתר

דיון מתוך פורום  טיפולי שיניים אסתטיים

09/10/2017 | 22:22 | מאת: תמי

מה יכול להיות הסיבה שכתר זמני נופל בתדירות גבוהה בהתחלה איזה 3 -4 חודשים החזיק מעמד דחיתי בגלל טיפול נוסף שהייתי צריכה לעשות ועוד בעיות ופתעום עכשיו כמעט אחרי שבוע -עשרה ימים נופל שוב ושוב למרות שמחזקים חדש ושמים מספיק דבק מה יכול לגרום לזה ומה הפתרון כי בתדירות כזאת לא יחזיק כל המדידות שמתחילה עד סופן וגרוע מזה לא יחזיק מעמד גם הכתר הקבוע. האם ניתן לעשות משהוא במצב כזה ?

כתר זמני כשמו כן הוא, זמני. 3-4 חדשים זה די הרבה זמן ויכול להיות שהאקריל שחוק. דברי עם המרפאה שלך. אולי להכין כתר זמני חדש, אם הקבוע עדיין לא באופק

מנהל פורום טיפולי שיניים אסתטיים