כתר חרסינה מלא /זירקוניה

דיון מתוך פורום  טיפולי שיניים אסתטיים

07/09/2017 | 20:21 | מאת: נועה

יש לי 2 כתרים שהולכים לעשות לי כתר ירסינה /זירקוניה השאלה היא לפני כמה זמן כבר היינו ובזמן סוף הטיפול שברתי את הכתר במדידות . עכשיו עושים הכל מחדש כי כבר חיכינו עבר לעוד טיפול שאסיים כירוגינןאז אפשר להמשיך עם המדידות וחוץ מזה שהכתרים נופלים הרבה פעמים אמרו שגם מבנה השיניים אם זה כך אין סיכוי שאם נופל לא ייפול הקבוע או יותר גרוע שוב אשבור או במדידות או לאחר מכן יש סיכוי לכך למרות שעושים זירקוניה הכי חזק ופחות לוחץ בחניכיים?

כתר חרסינה / זירקוניה מודבקים בדבק קבוע, אך האחיזה קשורה להשחזה. אלו שאלות שיש להפנות לרופא המטפל שמכיר את המקרה

08/09/2017 | 16:56 | מאת: נועה

מאמינה שזה יסתדר הפעם אבל יש לי חששות בגלל נפילות חוזרות , יכול להיות מצב א.שהכתר שוב יישבר במדידות ב. שהכתר הקבוע גם ייפול ולא יחזיק למרות הדבק?

תלוי בהשחזה ובמבנה השן

מנהל פורום טיפולי שיניים אסתטיים