כאבים סביב הכתר הזמני

דיון מתוך פורום  טיפולי שיניים אסתטיים

20/06/2017 | 13:06 | מאת: שירי

יש לי כאבים סביב כתר זמני לשן רגילה והרבה פעמים יוצא יותר שאריות מהאיזור וקצת כאבים יש משהוא שניתן למרוח להקל באיזור עד שנמשיך עם המדיגות לכתר הקבוע כי כרגע טיפה נדחה בגלל אילוצים למינהם. וזה ששאריות למרות שמרגישה כואב צריכה כמה פעמים להעביר חוט שייצא םוחדת שבסוף תצא השן ו/או הדלקת תחמיר?

fכנראה שנקודת המגע פתוחה ויוצרת דחיסת מזון. לכן יש שאריות והן גורמות לדלקת. ניתן לתקן נקודת מגע בכתר הזמני ובקבוע ודאי שיהיו נקודות מגע מלאות

מנהל פורום טיפולי שיניים אסתטיים