שאלה בקשר לכתרים תוספת

דיון מתוך פורום  טיפולי שיניים אסתטיים

03/02/2017 | 16:57 | מאת: נעמה

קודם תודה על התשובה הקודמת , והאם אין סיכוי שכתר חרסינה יותר קטן ודק (ויש לו יותר מקום ) ומכתר על מתכת ושיש סיכוי שיבטל את הצורך בניתוח , הסיכויים שאמרו שמתכת בטוח לא וחרסינה אולי , והאם אם כבר לקחו מידות ואמרו שיראו וודאי אז עם קבלת הגדם החרסינה וצילום נדע בוודאות אם אפשר יהיה בלי הניתוח או עם אבל לפי דעתך לא קיים כתר (גם חרסינה) לבטל את הצורך שאצטרך את ניתוח הארכת כותרת ואם אצטרך כמו שאת חושבת כמה זמן אחרי הניתוח בדרך כלל אפשר שוב לעשות את המדידות וכל השיקום לקראת כתר קבוע והאם המבנה והכתר הזמני צריך לעשות שוב?

סוג הכתר לא אמור לשנות את מירום קו הסיום וזה מה שרובע את הצורך בהארכת כותרת

מנהל פורום טיפולי שיניים אסתטיים