בעייה עם כתר שהתקינו לי בשן

דיון מתוך פורום  טיפולי שיניים אסתטיים

20/01/2017 | 16:39 | מאת: אורית

עשו לי כתר זמני ומאוד לא נוח , חשבתי שזה נוחות של יומיים שלושה עד שמתרגלים , הלשון כל הזמן נוגעת ותחושה שעומדת להחתך וגם תחושה של לחץ , יכול להיות שזה שבמרפאה לא מתאים כי אמרה לי שכתר רגיל אי אפשר לשים מתכת ואפשר רק כתר קבוע מחרסינה ובאופן כללי יש איזה הבדל בין כתר זמני במרפאה לעומת הכתר הזמני שעושים במעבדה? גם שאני מנקה בין השיניים הכתר זז ומתרומם ואז צריכה לחיצה קלה להחזיר למקום כדי שלא ייצא לגמרי. השאלה האם זה אומר שאם זה מציק שהגובה או יכול להיות משהו אחר שלא מצליח להחזיק טוב בפה , והאם במקרים יש אפשרות להוריד גובה או הרבה פעמים רצוי לעשות כתר חדש ? במיוחד שיש כאבים שהלשון נוגעת זה ממש מטריד , ומן תחושת לחץ מה במקרים כאלה בדרך כלל הפתרון? ושבוע הבאה אלך שיראו למה האי נוחות/כאב? וחוץ מזה גם לא מזמן הכתר נפל גם מה אפשר לעשות כי זה לא הגיוני שאצטרך עכשיו כל יומיים שלושה שיתקינו , נפלו בטיפולים קודמים אבל אחרי שבועיים שלושה . מה יוכלו לעשות ?

חזרי למרפאה שיסדרו או יחדשו את הכתר הזמני. הכתר הזמני אמור להיות נח. אולי קצת מחוספס יחסית לקבוע, אך לא יותר מכך

מנהל פורום טיפולי שיניים אסתטיים