טיפולי שיניים בהרדמה מלאה

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים בהרדמה מלאה

18/12/2012 | 15:34 | מאת: בלה

השיניים שלי במצב נוראי של הזנחה אני אמורה לעבור בערך הכל סתימות עקירות שתלים טיפולי שורש ממש טיפול מבראשית. בנוסף לכל אני דנטפובית היסטרית ומשום כך שקלתי לעבור הכל בהרדמה מלאה השאלה שלי היא האם בהרדמה מלאה עושים הכל בו זמנית כלומר אני הולכת לישון וקמה אחרי הכל והשאלה השנייה היא מה קורה עם הכאבים שאחרי? על כמה ימים מדובר בסהל ? מדובר על חופש ?

04/02/2013 | 20:33 | מאת: ד"ר נתן שטיירמן

שלום בלה, אכן, האופציה של הרדמה כללית מאפשרת לבצע מספר רב של טיפולים בו זמנית. בדרך כלל, מטופלים לא סובלים מכאבים קשים אחרי טיפול בהרדמה כללית וההחלמה מהירה יחסית, למרות שהתגובה היא בודאי אינדיבידואלית. לאור ההזנחה שמקורה בחרדה דנטלית, טיפול בהרדמה כללית עשוי בהחלט לתת מענה לטיפול שאת זקוקה לו. בהצלחה ד"ר נתן שטיירמן

מנהל פורום רפואת שיניים בהרדמה מלאה