נטילת מיקרופירין בזמן עקירות

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים בהרדמה מלאה

24/08/2019 | 17:08 | מאת: יעקב

שלום לרופאה אני נוטל מיקרופירין 75, עומד לעבור מספר עקירות שורשים במצב זה מה קורה עם נטילת האספירין,? יש שאומרים שאין צורך להפסיק נטילת האספירין לצורך העקירות, ויש שאומרים שיש להפסיק למספר ימים, אז מה באמת יש לעשות? מדוע הדעות חלוקות? ושאלה חשובה, במידה ולא אפסיק את הנטילה, מה קורה בזמן העקירה, היש סכנה לדמם? ואם כן באיזו מידה? האם יש פעולה מסוימת שמבצע רופא השיניים לחולה, בזמן עקירה, במידה ולא הפסיק את נטילת האספירין? איך זה משתלב בידיוק?יש דמם,או שאין דמם מיוחד? אשמח לקבל הבהרות על כך

אם אתה לוקח אספירין, סביר דיהיה יותר דמם לאחר העקירה. לרופא שלל ישנם אמצעים לעצירת הדמם. כיום לא נהוג להפסיק אספירין אם הוא נלקח מסיבה רפואית. אם האספירין נלקח רק כמניעה, ניתן להפסיק

מנהל פורום רפואת שיניים בהרדמה מלאה