טיפול שיניים בהרדמה ארוכה של 9 שעות

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים בהרדמה מלאה

29/08/2017 | 02:00 | מאת: דוד

אני בן 67, נזקק לטיפול שיניים כירורגי מורכב. סובל קשות מרפלקס ההקאה וגם מרפלוקס. עקב כך הזנחתי במשך שנים את הטיפול בשיניים. הטיפול יבוצע בבי"ח ע"י רופא פרטי. רופא השיניים מעריך שהטיפול יימשך כ-9 שעות. באופן כללי אני אדם בריא וכך גם מעידות תוצאות הבדיקות שערכו לי לקראת הניתוח. לכשהתברר לי שמדובר על תהליך שבו אהיה מורדם כ-9 שעות, נכנסתי לחרדה. האם יש סכנה בהרדמה כה ארוכה ? אודה על קבלת תשובה מנומקת.

עומק ההרדמה ברפואת שיניים אינו זהה לעומק ההרדמה בכירורגייה כללית. ההתאוששות אחרי הרדמה לשיניים היא של שעות ספורות. בהצלחה

מנהל פורום רפואת שיניים בהרדמה מלאה