שאלה לרופאה-נשירת שיער

דיון מתוך פורום  רפואת עור - דרמטולוגיה

22/09/2014 | 13:35 | מאת: שירה1985

1.יש לי נשירת שיער חזקה בת 29 בריאה תודה לאל מה את ממליצה לנשירת שיער לשיער חלק ודליל? 2.האם שמפו שכולו עשוי משמנים ארומטרפיים עוזרים?

26/09/2014 | 18:10 | מאת: ד"ר מיכל מידן

שלום, חשוב לקבל אנמנזה מלאה כולל האם עברת ניתוחים, תרופות, הריון, דיאטה חריפה, לחץ נפשי ועוד. חלק מהברור כולל: ס"ד, כימיה מלאה , חלבון, תפקודי תריס, ברזל. תחילה, יש לטפל בגורם ובמידת הצורך ישנם ויטמינים לחיזוק השיערה והציפורניים. חשוב ליטול אותם לפחות 3 חודשים על מנת לראות האם ישנה הטבה.

מנהל פורום רפואת עור - דרמטולוגיה