מה עושים לאחר ששלפוחית מכוויה מתפוצצת?

דיון מתוך פורום  רפואת עור - דרמטולוגיה

03/08/2014 | 07:03 | מאת: כלנית

עברתי ניתוח לפני שבועיים, לאחר הניתוח גיליתי כוויות עם שלפוחיות גדולות בירך - באיזור שבכלל לא נותח. הרופא לא מוצא הסבר לכוויות. בכל אופן, היו לי שלפוחיות כשבוע+ בערך והן התפוצצו וכעת יש עור חשוף וכואב מאוד, מה הטיפול בכך? לפני כן מרחתי סילברול וחבשתי עם גזה רפואית. עכשיו הגזה נדבקת ומכאיבה בהסרה. מה יש לעשות?

03/08/2014 | 13:16 | מאת: ד"ר מיכל מידן

טיפול בקרם סילברול ומעל גזה וזלין הוא טיפול טוב. ניתן לקנות קרם ביאפין ללא מרשם שעשוי לעזור. במידה ואין הטבה ממליצה לפנות לרופא עור.

מנהל פורום רפואת עור - דרמטולוגיה