קילופים בעור עקב סבון פנים - טיפול והימנעות

דיון מתוך פורום  רפואת עור - דרמטולוגיה

13/07/2014 | 17:33 | מאת: אני

שלום, לאחר שימוש ממושך בסבון פנים טיפולי של "אקניל" (עליו המליצה לי רופאת עור עקב הופעת פצעונים) נוצרו לי כל מיני קילופים בפנים וישנן מקומות בהם צבע העור ממש נראה נוטה לחום בגלל שירדו חתיכות עור (ואני עם עור מאוד בהיר). החלפתי כעת לסבון פנים של "סבוקאלם-מוס ניקוי אינוביישן" שרשום שהוא לא מייבש את העור ואני אשתמש בו רק פעם ביום לפני השינה. השאלה שלי היא כמה זמן יקח עד שהעור יחזור לקדמותו במקומות בהם הוא התקלף? מה עלי לעשות בכדי לא להחמיר את המצב? האם זה בסדר שאני שמה ביום יום ולפני השינה קרם פנים של la roche posay" "toleriane fluid? האם זה בסדר שאני שמה על זה קרם הגנה ביום יום ? והאם יש לך המלצה לקרם פנים או תכשירים אחרים שמוטב לי להשתמש שלא יקלפו לי את העור (יש לי עור שמן ומבריק אבל גם רגיש כי הוא מתקלף אם יש במוצר כימיקלים שמייבשים את העור). יצא לי קצת ארוך אבל רק בעוד שבוע יהיה לי תור לרופאת עור ואני מודאגת. תודה רבה רבה לך!!!!

16/07/2014 | 17:36 | מאת: ד"ר מיכל מידן

שלום, סבון אקניל הוא סבון טוב לאקנה. לא ידוע לי על תגובת קילוף כתוצאה משימוש בסבון. הקילוף יחלוף ואל תדאגי. ישנן חברות רבות עם מוצרים לעור רגיש ללא פארבנים ומומלץ להשתמש בהם בתקופה זו. כמובן, להקפיד על קרם הגנה כעת וגם לאחר מכן עם מקדם הגנה גבוה.

16/07/2014 | 17:36 | מאת: ד"ר מיכל מידן

שלום, סבון אקניל הוא סבון טוב לאקנה. לא ידוע לי על תגובת קילוף כתוצאה משימוש בסבון. הקילוף יחלוף ואל תדאגי. ישנן חברות רבות עם מוצרים לעור רגיש ללא פארבנים ומומלץ להשתמש בהם בתקופה זו. כמובן, להקפיד על קרם הגנה כעת וגם לאחר מכן עם מקדם הגנה גבוה.

מנהל פורום רפואת עור - דרמטולוגיה