מה אפשר לעשות עם פיגמנטציה

דיון מתוך פורום  רפואת עור - דרמטולוגיה

17/04/2020 | 09:52 | מאת: ליהי

מה אפשר לעשות עם פיגמנטציה במפשעות ופס חום מתחת לטבור למרות שלא הייתי בהריון? בת 17 יש קרם או משחה מומלצת? יש לי גם בפנים כתוצאה מאקנה אבל שמתי לב שכלל שהזמן עובר זה יורד זה יעלם? ואם לא אז איזה משחה לשים לפנים?

17/04/2020 | 18:52 | מאת: יעל

היי ליהי, דבר ראשון תנסי לבדוק אולי זה מחיכוך. למשל, מכנסיים צמודים ואולי גם רגל ברגל. תנסי ללבוש דברים מאווררים. דבר שני, יתכן וזה גם הורמונלי. בגדול אין מה לעשות יש אופציה של תכשירי הבהרה אני רציתי אבל בגדול הנזק שיעשה לך לעור יהיה גדול יותר . אני כן יכולה לומר שזה קצת נעלם עם הזמן. יש תכשירים שנמכרים כך סתם אבל הם לא עושים כלום אז חבל על הכסף.כמו אזומד. לגבי אקנה וסימנים כמו כתבת זה יעלם אבל אפשר לשים רטוויט במרשם רופא להיזהר מהשמש

18/04/2020 | 21:19 | מאת: ליהי

היי יעל תודה שענית אבל זה לא ממכנסיים צמודים וזאת לא שפשפת וגם לא הורמונלי. גם הכתמים הכהים במפשעות לא מקבילים ולא נמצאים על כל המפשעה יכול להיות שזה מגילוח? למרות שהפסקתי לגלח שם כמה זמן וזה לא נעלם לא יודעת מה לעשות עם זה ומה התכוונת לגבי האיזומד זה טוב או לא טוב? וכן היום ראיתי שהפיגמנטציה מהאקנה עברה לי עוד יותר ואם את קוראת את זה ד"ר מידן מיכל אשמח אם תעני זה ממש חשוב לי יעל תודה שענית בכל מקרה אני ממש מעריכה את זה!

19/04/2020 | 19:48 | מאת: ד"ר מידן מיכל

שלום, דרושה בדיקה קלינית. לפנים ממליצה על קרם וסרום פיגמנט קלר של חברת לרוש פוזה , תכשיר מצויין ומכיל קרם הגנה. בהצלחה!

23/04/2020 | 12:59 | מאת: יעל

היי ליהי, שמחה לשמוע שחל שיפור. אני לא מציעה לך איזומד- לא שווה כלום. זכרי כלל אצבע : מוצר קוסמטי שנמכר כך סתם על המדף- לא עושה כלום. מוצר קוסמטי שנמכר/ פעולה שנעשית עי קוסמטיקאית- יכול לעשות שינוי כי יש לה רשות להכניס חומר פעיל ועד ריכוז מסויים. לפעמים היא מוכרת ממש יקר ולא משתלם לעומת הנחיה מרופא , ראי סעיף אחרון. תכשיר קוסמטי להרכבה במעבדה או שניתן עי מרשם רופא בלבד או פעולה בעור שנעשית עי רופא עור או מנתח בכירוגיה פלסטית שווה משהו. וכמובן תרופה או משחה שניתנת במרשם רפואי. מהסיבה הפשוטה שמכיל חומר פעיל שבאמת עושה שינוי בעור.

מנהל פורום רפואת עור - דרמטולוגיה