עקיצה עם תגובה משונה

דיון מתוך פורום  רפואת עור - דרמטולוגיה

01/12/2019 | 09:04 | מאת: יובל

היי, לפני כשבועיים בטיול במוזמביק שבדרום מזרח אפריקה חטפתי עקיצה במרפק. בהתחלה הרגיש כמו עקיצת יתוש אבל זה התפתח למה שרואים בתמונה. האחות שראיתי אבחנה את זה כעקיצה ונתנה לי allergex non drowsy בבליעה פעם ביום ומשחה בשם mepyramine maleate למריחה פעמיים ביום. לאחר שלושה ימים אין שיפור ועדיין מגרד קצת מדי פעם. סהכ מרגיש בסדר, קצת חולשה ושלשול. האם יש לכם המלצות? תודה רבה, יובל

01/12/2019 | 12:20 | מאת: ד"ר מידן מיכל

שלום, חשוב מאוד לשים לב אם מתפתחת מחלת חום, כאבי שרירים, פריחה , חולשה כללית, כאבי גרון וכדומה. באפריקה חשוב לשלול מחלת דנגי ומלריה. במידה וכן לפנות לרופא שנית. בהצלחה!

מנהל פורום רפואת עור - דרמטולוגיה