דחוף - האם התרופות הבאות מותרות לילדה בת שנתים

דיון מתוך פורום  רפואת עור - דרמטולוגיה

02/11/2019 | 21:12 | מאת: יעל

שלום רב, בתי בת הפחות משנתיים סובלת מגרד ואודם בקרקפת, עם קשקשת צהובה. הרופא הורה על שימוש בשמפו סבוסל 3 פעמים בשבוע למשך מספר חודשים, ועל שימוש באלוקום תרחיץ שבוע ברציפות ולאחר מכן שבוע לסירוגין. מעיון בעלון הצרכן וקריאה באינטרנט נראה כי שתי התרופות מסוכנות לגילה, וכלל אינן משמשות לטיפול בילדים, לא כל שכן תינוקות. אודה על ייעוץ בהקדם, כיצד עלינו לנהוג.

03/11/2019 | 13:58 | מאת: ד"ר מידן מיכל

שלום, יש להיצמד להנחיות בעלון , ממליצה על טיפול בבטאקורטן או אפלומיצין בגיל זה ושמפו אגיספור. בהצלחה!

מנהל פורום רפואת עור - דרמטולוגיה