גרנולומה ועוד כמה דברים

דיון מתוך פורום  רפואת עור - דרמטולוגיה

23/07/2019 | 20:17 | מאת: גל

שלום, גדל לי מן משהו על השד.. הלכתי לרופא עור שאמר לי שזה גרנולומה והוא צרב לי את זה.. לא היה דם או משהו.. הגעתי הביתה וקראתי שזה משהו דלקתי.. רציתי לשאול שאלה שהיא מעבר לנגע הקטן הזה או שתסבירי לי בבקשה למי עליי לפנות שיוכל לראות את התמונה המלאה.. בינואר עברתי ניתוח סינוס פילונידלי (גם סוג של דלקת) והפצע לא נסגר לי עד כה... ובכל תרבית יוצאים חיידקים.. והפצע עדיין פתוח 7 חודשים כמעט.. בנוסף, בתקופה הזו סבלתי מדלקת ביד עד כדי אי יכולת להזיז את היד כמעט חודש.. רק פיזיותרפיה עזרה.. מדאיג אותי שכל שניה יש לי דלקת במקום אחר.. אשמח לדעתך האם יש קשר בין הדברים... תודה

25/07/2019 | 14:05 | מאת: ד"ר מידן מיכל

אין קשר בין הדברים שציינת. פילנוידיל סינוס קשור לאקנה ומחלת הידארדניטיס.

מנהל פורום רפואת עור - דרמטולוגיה