קנדידה על הלשון ותחושה לא נעמה(כמו שורף)

דיון מתוך פורום  רפואת עור - דרמטולוגיה

02/07/2019 | 01:27 | מאת: ולדימיר

שלום דוקטור לאמא שלי (בת 82) יש פטרת על הלשון. היינו אצל רופא והוא רשם FLUCANOL 100MG 7CAP. האם יש סיכון בתרופה מבחינת תופעות לוואי? שמעתי שרופאים נמנעם לתת כדוריפ נגד פטרת לאוכלוסיה המבוגרת.. ושאלה נוספת - האם כדאי לראות רופא גאסטרו גם כן? בברכת יום טוב, ולדימיר

04/07/2019 | 09:33 | מאת: ד"ר מידן מיכל

שלום, יש אינטראקציה תרופתית עם חלק מהתרופות כגון סטטינים ( תרופה לדיסלפידמיה). ממליצה לבדוק אינטראקציה תרופתית עם רופא מטפל. ניתן לנסות גם כדורי מציצה של אורלטן . בהצלחה!

04/07/2019 | 09:48 | מאת: ולדימיר

המון תודה לך!

מנהל פורום רפואת עור - דרמטולוגיה