נגעים באזור הצוואר עם פירוט ביופסיה

דיון מתוך פורום  רפואת עור - דרמטולוגיה

19/06/2019 | 13:27 | מאת: משה

שלום רב, אני סובל בשנים האחרונות מגידולים באזור הצוואר ,המצריכים ניתוחים להוצאתם. להלן פירוט הביופסיה.אבקש את עזרתכם פירוט הביופסיה: Skin,right neck,biopsy: Lichen simplex chronicus/prurigo nodularis. Comment:Skin showing irregular epidermal hyperplasia,hypergranulosis, hyperkeratosis and thickened collagen in the upper dermis. Snomed:T - 01000 , M - 48120

22/06/2019 | 20:20 | מאת: ד"ר מידן מיכל

שלום, מדובר בממצאים שנגרמים מגרד עז של העור. ממליצה להשלים ברור מלא לגרד. בהצלחה!

מנהל פורום רפואת עור - דרמטולוגיה