בעיות עור לאחר דלקת גרון

דיון מתוך פורום  רפואת עור - דרמטולוגיה

16/06/2019 | 05:58 | מאת: שחר

שלום רב, לפיי כשבועיים היתה לי דלקת חיידקית בגרון עם סטרפטקוקוס. כמה ימים לאחר מכן החלו להופיע לי נק׳ אדומות באיזור החיבור בין האמה ליד העליונה וגם אדמומיות בקרקפת עם קשקשים. זה בדומה למה שקרה לי לפני כשנתיים אחרי דלקת גרון ואז רופא העור אמר לי שזה קשר ישיר בין הדברים. קבעתי תור שוב אך הוא ממש עוד הרבה זמן ובינתיים הכל מגרד ולא יפה אסתטית. שכחתי לציין גם אדמומיות בבית שחי. מה עושים?

18/06/2019 | 11:57 | מאת: מיכל מידן

שלום, פסוריאזיס מסוג טיפתי מופיע לעיתים לאחר זיהום סטרפ. ממליצה לפנות לרופא עור לאבחון הפריחה ובדיקת הקרקפת.

מנהל פורום רפואת עור - דרמטולוגיה