צריבה בפי הטבעת ובוולןה

דיון מתוך פורום  רפואת עור - דרמטולוגיה

04/03/2019 | 09:43 | מאת: ויס קלרה

בובלת מאג מצריבה ובפי הטבעת דזה פיסורה לא מתרפא כי יש לי מעי רגיז עם שלשול וזה פוצע את העור כל הזמן וגם מגרה בןולווה שום מדחה לא עוזרת מה ניתן עשות סבלי רב זה בלתי נסבל בחודשים האאחרונים החמיר לא מתפקדת יש לי גם דיספפסיה פונקציונלית יאדתי 40 קג לכן העןר התייבש כל כך מה ניתן לעשות זה בלתי נסבל יש לי מזה דכאון וחרדה האם יש לרפואת העור פתרון לזה

04/03/2019 | 10:28 | מאת: ד"ר מידן מיכל

שלום, ממליצה לנסות דרמגרן בי פסטה ולפנות לבדיקת פרוקטולוג. בהצלחה!

06/03/2019 | 11:27 | מאת: ד"ר מידן מיכל

.

מנהל פורום רפואת עור - דרמטולוגיה