צריבה בחנקן וצלקת שנותרה במקום

דיון מתוך פורום  רפואת עור - דרמטולוגיה

08/02/2019 | 15:18 | מאת: לורן

לפני חצי שנה שרף לי רופא עור נקע מעל ברך שמאל. נוצרה שלפוחית דם שפוצצה על ידי רופא עור שמתי תקופה בטאקורטן וכן תקופה משחה אנטיביוטית.וחודשיים ג'ל סיליקון פעמיים ביום למרות זאת מעל חצי שמה שיש במקום עיגול בצבע אדום אז שנאמר לי שזה צלקת. 1. למה זה קרה? 2. האם זה עוד יתבהר? נורא מפריע אסטתית מה ניתן עוד לעשות? תודה

09/02/2019 | 18:08 | מאת: ד"ר מידן מיכל

שלום, טיפול בחנקן נוזלי (קריותרפיה), הינו טיפול מקובל להסרת נגעים שפירים כגון: יבלות, סבוראיק קרטוזיס, קרטוזות סולריות ועוד.. מדובר בהקפאה (-196 מעלות) ולכן תופעות לוואי שכיחות הינן: כאב,נפיחות, שלפוחיות, פיגמנטציה, הצטלקות וזיהום.

מנהל פורום רפואת עור - דרמטולוגיה