האם קיים טיפול לאטופיק דרמטטיס?

דיון מתוך פורום  רפואת עור - דרמטולוגיה

26/01/2019 | 20:34 | מאת: עמיר

שלום לכם ותודה רציתי לדעת אם יש טיפול לאטופיק דרמטטיס חוץ ממשחות אדסטרוידים אני ממש לא יכול לישון בלילות מגירודים כי שמעתי על טיפול ביולוגי חדש שנקרה דופיקסינט האם הדופיקסנט באמת יעיל ומה התופעות לוואי שלו...? ואיפה אתם נמצאים איפה המרפאה שלכם?? בבקשה תעזרו לי

29/01/2019 | 19:38 | מאת: ד"ר מידן מיכל

שלום, הטיפול מתאים לאחר כישלון של שני טיפולים סיסטמיים או פוטותרפיה פלוס טיפול סיסטמי( כגון מטוטרקסט וציקלוספורין) מעל גיל 18. ממליצה לפנות לרופא עור. לגבי תופעות לוואי ניתן להתעניין מול החברה המשווקת את התרופה . בהצלחה!

מנהל פורום רפואת עור - דרמטולוגיה