פצעים פתוחים בגוף מזה שבועיים ימים

דיון מתוך פורום  רפואת עור - דרמטולוגיה

26/01/2019 | 19:32 | מאת: דוד

מזה כשבועיים יצאו לי בגב ובישבן פצעים גדולים שנראים כמו פצעי אבעבועות . הם לא מגרדים. הפצעים התפשטו לרגליים ולזרועות. בביקור אצל רופא עור , הוא טען שזאת כנראה תגובה אלרגית לתרופה כלשהי שאני לוקח. נתן לי אנטיהיסטמיני במינון נמוך. לאחר שבוע של לקיחת התרופה עדיין יצאו פצעים חזרתי לרופא. התבונן בזכוכית מגדלת ,ועדיין טען שזאת אלרגיה. אולי לאספירין שאנינ לוקח. אני בן 69 ומטופל באספירין, קרדילוק, לוסרדקס וליפיטור. החלפתי את סוג האספירין, ועדיין יוצאים פה ושם פצעים. חלק מהם מתיבשים. בהמלצת רופא העור, אני מורח קלמין. האם מוכרת תגובה כזאת לתרופות שאני לוקח. אני בטיפול התרופתי כבר שנתיים בעקבות ארוע לבבי.

26/01/2019 | 20:16 | מאת: ד"ר מידן מיכל

שלום, במידה ואין גרד פחות מתאים לתגובה אלרגית. ממליצה להיבדק שנית .

מנהל פורום רפואת עור - דרמטולוגיה