התדלדלות שיער וקמטים במצח

דיון מתוך פורום  רפואת עור - דרמטולוגיה

29/11/2018 | 13:56 | מאת: מיטל

שלום אני בת 40.תמיד הייתי נראית צעירה בעשור.השנה האחרונה בבום העור במצח נהיה כמו תפוז וקמטים לרחב המצח.תמיד הייתה נשירה כנראה מכלול מתח בגלל מהפך בחיים ותזונה.רק שעכשיו פשוט קו המצח דליל וכל השיער ממש קרובה להתקרחות.רופא רשם לפסטיקאי?AGAמה הכוונה?ואפלוציה דפוס נקבה משהו כזה מה זה?איך אוכל לעזור לעצמי לעור ולשיער איזה תוסף?מה למתח?זה מקשה עליי בתור אישה לחיות ככה..

29/11/2018 | 14:01 | מאת: מיטל

בדיקות דם והורמונליות תקינות (לפני מס חודשים)חוסר רק בדי שנים.פריטין היה נמוך מהנורמה אבל ברזל והמוגלבין תקין.לקחתי חודש ברזל.

01/12/2018 | 08:58 | מאת: ד"ר מידן מיכל

חשוב להשלים גם תפקודי תריס, חלבון, אבץ, ANA. כחלק מהברור.

מנהל פורום רפואת עור - דרמטולוגיה