שיער וצפורנים חלשות יש פיתרון?

דיון מתוך פורום  רפואת עור - דרמטולוגיה

17/10/2018 | 23:13 | מאת: גלי

מאז ומתמיד אני סובלת משיער חלש וחסר ברק. כמו כן גם הצפורנים בידים וברגלים חלשות ודקות כמו נייר.תופעה זו קיימת אצלי עוד מהילדות ותמיד סבלתי ממנה.אני כבר לא צעירה אך הבעיה ממשיכה ללוות אותי.רוצה לציין שהעור שלי בסדר גמור ללא קמטים לא בפנים ולא בצוואר. האם ניתן לעשות משהו עם בעייה זו?

19/10/2018 | 17:47 | מאת: ד"ר מיכל מידן

שלום, שינויים בשיער וציפורניים עשוייים להיגרם מתת תריסיות, חסר בויטמינים ,חשיפה ממושכת למים, פוליש של הציפורניים ועוד.. ממליצה להשלים ברור מלא כולל: ברור אנמיה, חלבון, אבץ, תפקודי תריס, מחלות רקמת חיבור ועוד. ממליצה לפנות לרופא עור לברור הבעיה. בהצלחה!

מנהל פורום רפואת עור - דרמטולוגיה