זיהומים בשיניים אחרי שימוש באנברל והומירה

דיון מתוך פורום  רפואת עור - דרמטולוגיה

17/09/2018 | 22:04 | מאת: אריה

דר מידן, יש לי פסוריאטיק ארטריטיס כבר עשרות שנים. כשהתחילו לטפל ברמיקייד קבלתי אותה בעירוי ואחר כך החלו לתת לי אנברל והומירה. לפי הסדר הרשום. בהיותי תחת טיפול בהומירה התחילו אצלי זיהומים בשיניים עד כדי צורך בעקירת חמש שיניים בבת אחת. מיד עם הפסקת ההומירה, הפסיקו הזיהומים. ו....הכל ללא שינוי בהיגיינת הפה שלי. האם את רואה קשר בין האנברל וההומירה (או רק ההומירה) ובין הזיהומים בשיניים שלי? תודה אריה

19/09/2018 | 13:57 | מאת: ד"ר מיכל מידן

שלום, לא ידוע לי על קשר בין זיהומי שיניים ושימוש בתרופות שציינת. בהצלחה!

מנהל פורום רפואת עור - דרמטולוגיה